KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Kangasjärvi

Isojoki

Kalapaikan tiedot:

Aluetta noin 48ha.

Kangasjärvi sijaitse Isojoen kunnassa noin 6 km kirkonkylästä pohjoiseen. Järvi on kirkasvetinen metsäjärvi, jonka vesi on maaperän ja valuma-alueen ominaisuuksien johdosta vähäravinteista ja kirkasta.

Kangasjärven vesialuetta käytetään matkailukalastuskohteena ja se kuuluu osana Kangasjärven leirintäalueeseen. Alueella voi kalastaa ympäri vuoden ja mm ohjattuja kalastusretkiä esim. tuulastusta järjestetään.

Järven pinta-ala on 48 ha ja syvin kohta on noin 9 m. Pohja on muodoltaan kattilamainen. Länsi- ja itäranta ovat melko nopeasti syveneviä, sen sijaan etelä- ja pohjoisranta ovat matalia. Järvessä on kaksi saarta, joista suurempi on matalan, välillä kuivillaan olevan kannaksen kautta yhteydessä mantereeseen.

Leirintäalueelta lötyy camping-palvelut, mökkikylä, sauna ja nuotiopaikka. Myös veneen- sekä pyöränvuokraus on mahdollista.


Siika on selvästi runsain saalislaji, jota saadaan järvestä parhaiten perholla ja pilkillä. Siikaa on saatu myös veto- ja heittouistimella.

Lopuista saaliskaloista ahven muodostaa suurimman osan. Ahventa saa parhaiten ongella ja pilkillä. Muita järvessä esiintyviä kalalajeja ovat mm. harjus, hauki ja ankerias.

Kalastusluvat:

   * Vuorokausikortti 8 €
   * Puolivuosikortti 25 €
   * Vuosikortti 40 €

Tärkeimmät kalalajit:

siika, harjus, hauki, ahven, ankerias

Vinkkaa tutuille:

Palveluita lähistöllä:

Kalastusluvat

Design © Hi-Vision Oy