KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa
Avaa kartta >>62.81100228.995737

Valkeinen ja Musta

Outokumpu

Kalapaikan tiedot:

Outokummun Erä- ja luontokeskus

Outokummun Erä- ja luontokeskus koko perheelle hyvä luontokohde, joka sijaitsee vain 5 kilometrin päässä Outokummun keskustasta. Alueelta löytyvät leirikeskus, leirintäalue, kahdentoista järven melontareitti, virkistyskalastusalue, luontopolkuja ja lasten kalakeidas.

Pitkin harjuja ja järvien ympäri kulkevat 3, 4 ja 7 kilometrin mittaiset opastetut luontopolut, ja maaston mukavuutta lisäävät keittokatos, kompostikäymälät, laavut ja kota. Kalastuslaituri ja keittokatos ovat sopivia myös liikuntaesteisten käyttöön.


Lasten Kalakeidas

Lasten kalakeidas on esteetön ja mittava retkeily- ja kalastustukikohta. 1,8 metriä leveät kaiteilla varmistetut kulkuväylät ja ongintalaiturit ovat helppokulkuisia ja turvallisia. Keitaalla on 300 metrin pituinen lasten kalastualue, leikkipaikkoja, laavu, viisi onkilaituria, kota ja Karhunpesä-paviljonki.
Ryhmävaraukset Outokummun Matkailu Oy:stä.

Alle 12-vuotiaille ja liikuntaesteisille kalastus on Kalakeitaalla maksutonta.

Luontoretket

Lasten kalakeitaalla järjestetään aikuisten ja lasten sekä erityisryhmien luontoretkiä ympäri vuoden. Elämysohjelmassa voi olla kalastusta, patikointia, eräruokailua, melontaa ja lumikenkäkävelyä.

Luvanhinnat:
10 €/5h (2 lohikalaa), vene 6 €
15 €/12h (3 lohikalaa), vene 10 €
20 €/vrk (5 lohikalaa), vene 10 €

Klikkaa karttalinkki !

Tärkeimmät kalalajit:

kirjolohi, taimen, nieriä, siika, harjus, säyne, lahna, hauki, ahven

Vinkkaa tutuille:

Design © Hi-Vision Oy