KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Moskun Majatalo

Majoitus

Ounasjoen itäpuolentie 1196
96900, Rovaniemi
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 592 1229

Internet: www.moskunmajatalo.fi

Sähköposti:

Tiedot:

TERVETULOA MOSKUN MAJATALOONTervetuloa kokemaan aitoja lappilaisia elämyksiä Nivankylässä sijaitsevaan majataloomme, joka on saanut nimensä Mosku‐ koirastamme.
Nivankylä sijaitsee 15 min matkan päässä Rovaniemen keskustasta, Ounasjoen varrella. Kiireisen elämän vastapainoksi meillä pääsee harrastamaan mielilajejaan. Esim. kalalle pääsee 300m päässä olevalle Ounasjoelle, talvella pilkille ja kesällä uistelemaan tai vaikkapa mato‐ongelle. Veneitä meiltä löytyy, jos omaa ei ole, perämoottorilla tai ilman.
Opastusta kalapaikoille tarjoaa majatalon isäntä Kari. Kalansaaliin voit pakastaa majatalon isossa arkkupakastimessa kotiin vietäväksi tai voit savustaa sen syötäväksi Majatalon savustimessa.
Meillä voi talvella hiihtää, potkukelkkailla, laskea mäkeä tai lumikenkäillä.
Aivan talon nurkalta lähtee kunnostettu maalaislatu metsään sekä Ounasjoelta löytyy latuverkostoa myös.Päivän jälkeen on mukava rentoutua saunan löylyissä ja tarinoida päivän tapahtumista ja suurista kalansaaliista. Kun alkaa väsyttää, majatalon tilavissa huoneissa isompikin porukka saa levättyä. Meille on tärkeintä, että nautit ja rentoudut.Tervetuloa majataloomme sekä kireitä siimoja toivottavat Helena ja Kari!

P.s Mosku toivottaa myös vieraiden koirat tervetulleeksi majataloon.

Kuvat: Hanne-Mari Valtonen (maisemakuvat) Veli-Matti Ilmola (Mosku-koira ja kalakuvat)

Design © Hi-Vision Oy