KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Alavuden kaupunki (Alavus)

Matkailu

Kuulantie 6
63300, Alavus
etsi kartalta >>

06-2525 1000

Internet: www.alavus.fi

Tiedot:

Vapaa-aika ja matkailu

Mitä kaikkea Alavus tarjoaa vapaa-ajalle? Alavus on aktiivisten ihmisten kaupunki. Kaupungissa on tarjolla monipuoliset harrastustilat liikuntaan, urheiluun ja kulttuuri- yms. harrastuksiin ja lukuisia yhdistyksiä, jotka tarjoavat ohjausta ja seuraa mitä moninaisimmilla harrastusaloilla. Alavutelaiset harrastavat yhdessä ja yksin, pienissä ja suurissa porukoissa.

Matkailija tekee Alavudella löytöjä. Massamatkailun sijaan Alavus tarjoaa nähtävää ja koettavaa monella alueella. Taidekeskus Harrin vaihtuvat ja pysyvät näyttelyt viihdyttävät, vauhtia ja pörinää löytyy laskuvarjohypyn, enduron ja motocrossin parista. Alavutelaiset ratsastuskoulut ja hevostallit tarjoavat mukavaa vapaa-aikaa hevosten parissa viihtyville.  Maastot ovat mainiot suunnistajille, hiihtäjille, lenkkeilijöille ja kävelijöille. Alavudella voit helposti pyöräillä nauttien vaihtelevista maisemista.

Yöpyjä voi majoittua maaliskuussa 2012 avattuun Hotelli-ravintola Liesuun tai valita "mummolatunnelman" ja pysähtyä Ouran lomaan.

Sivun oikeasta laidasta voit klikata haluamasi kalapaikkatiedot.

Design © Hi-Vision Oy