KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Ylä-Karjalan Retkipalvelu

Ohjelmapalvelut / Retkeily / Eräretkeily / vaellukset / Yritysohjelmat / Kanoottimatkat

Karhunpääntie 482
75710, Karhunpää
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 050-592 6211

Internet: www.retkipalvelu.fi

Sähköposti:

Tiedot:

Ylä-Karjalan retkipalvelu on erikoistunut luontoa säästävien luontomatkojen järjestämiseen ja erilaisten luontoon liittyvien tapahtumien organisointiin.

Tyypillisiä retkipalvelun tarjoamia palveluja ovat mm. kotaruokailut iltaohjelmineen yritysasiakkaille.


Vesistöretket joko retkisoutuvenein tai kanooteilla asiakkaiden haluamille kohteille sillä kalusto on liikkuvaa. Talviaktiviteeteista kysytyimpiä ovat olleet lumikenkäretket ja vaellukset, unohtamatta perinteisiä ahkiovaelluksia jopa Lapin perukoille saakka.


Retkeilytoiminta perustuu vankkaan käytännön kokemukseen ja koulutukseen ja koulutusta annetaan myös muille alasta kiinnostuneille.


Jotta Itä-Suomen kaunis luonto ei jäisi kokematta asiakkaille löytyy varusteet sekä kesällä että talvella, sukat, kengät, väliasut, päällysvaatteet ym. retkeilyvälineet joita on mahdollisuus myös vuokrata.Ylä-Karjalan Retkipalvelu valmistaa myyntiin erikokoisia kotimaisesta telttakankaasta ommeltuja kotia.


Metsästäjät ja henkilöt jotka arvostavat perinteisiä retkeilyarvoja ovat huomanneet retkipalvelun valmistaman louteen käteväksi luontoretkillään.

Retket eivät ole mitää rääkkiretkiä, mennään hiljakseen ja nautiskellen välillä luontoa kuunnellen. Lapset on huomioitu myös, heille on ihan ikiomat retket, lasten ehdoilla toteutetut.Design © Hi-Vision Oy