KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Inkoon vierassatama

Vierasvenesatamat

Inkoo

Tiedot:


Inkoo tarjoaa veneilijöille erinomaisen sataman kirkonkylän keskustassa

Uusittu tori- ja venesatama-alue palvelevat nyt veneilijöitä entistä paremmin. Sataman välittömässä läheisyydessä on viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita, vierassatamapalvelut, polttoainejakeluasema, Matkahuollon rahtipalvelu, taksiasema, venehuolto ja -korjaamo sekä venetarvikemyymälä.

Uusi kauppakeskus Strand (Suomen suurin puurakenteinen kauppakeskus) täydentää palvelutarjontaa mm. vaate- ja sisustusmyymälöillä, kuntosalilla, Alkon myymälällä, lelukaupalla, ravintolalla ja teehuoneella.

Inkoon keskustassa, kävelymatkan päässä satamasta, on elintarvikekauppoja sekä muita liikkeitä, kampaamoja, R-kioski, pankkiautomaatti, pankkeja ja muita palveluita, kuten kirjasto, terveysasema ja apteekki.

Kirkonkylän venesatama sijaitsee Inkoonjoen kummallakin puolella Kyrkfjärdenin rannalla. Satamassa on 556 venepaikkaa, joiden pituus on alle 12 m. Satamassa on 15 vieraspaikkaa, vuorokausihinta 13 euroa (vuonna 2006). Satamaan saavutaan 1,9 m syvää väylää pitkin.

Valaistussa venesatamassa on esisammutus- ja hengenpelastusvälineet, sähköt 10 veneelle, 3 vesipostia, suihkutilat, pyykinpesumahdollisuus, septitankin tyhjennysasema sekä jätehuoltopisteitä. Satamassa on vesillelaskuramppi Inkoonjoen kummallakin puolella. Autojen pysäköintialueet sijaitsevat laiturien läheisyydessä.

Alueen kalapaikat:

Design © Hi-Vision Oy