KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Ravintola Pyhäniemi ja Kelomökkikylä

Majoitus

Pyhäniementie 251
39820, Kihniö
etsi kartalta >>

03-444 0206 majoitus 03-444 0210 ravintola

Internet: www.pyhaniemi.com

Tiedot:

TERVETULOA PYH√ĄNIEMEN KELOM√ĖKKIKYL√Ą√ĄN!

Mäntykankaalla Kankarinjärven rannalla sijaitsee 55 tasokasta kelohonkahuoneistoa. Lomanvietto kohteessamme on vaivatonta, mukaasi tarvitset vain iloisen lomamielen. Jokaisessa huoneistossa on sauna, takka sekä takkapuut, liinavaatteet, hyvin varusteltu keittiö astiastoineen, tv, radio ja puhelin. Halutessasi voit ottaa mukaan lemmikkieläimesi pientä siivouskorvausta vastaan.

Alueella on runsaasti aktiviteetteja. Kesäisin tennistä, minigolfia, melontaa, pyöräilyä, sulkapalloa ja beachvolleyta. Syksyisin marjastusta ja sienestystä.Talvisin voit hiihdellä osittain valaistuilla hiihtoladuilla, moottorikelkkailla, pilkkiä, avantouida, luistella, lumikenkäkävellä sekä tilauksesta osallistua husky-safarille.

Pyhäniemen kelomökkikylässä sinua odottaa iloinen ja ystävällinen henkilökunta! Tervetuloa!
Makunautintoja keloravintolassa - RAVINTOLA PYH√ĄNIEMI

Keloravintolamme tarjoaa Sinulle ja ystävillesi sekä suuremmallekin ryhmälle tunnelmalliset puitteet nautiskeluun ja leppoisaan yhdessäoloon ympäri vuoden. Iloinen ja ystävällinen henkilökuntamme loihtii Sinulle maittavan aterian. Ravintolamme ylpeys on alueemme raaka-aineista tehdyt riista- ja kalaruuat.

Ravintola Pyhäniemen herkkuja voit ottaa mukaasi mökkiin tai tuomme ne ryhmällesi vaikka metsään taukopaikalle.

Ravintolassamme on A-oikeudet.
Design © Hi-Vision Oy