KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy

Matkailu

Kuruntie 14
33471, Ylöjärvi
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 050-351 8210(Tiina Rinne-Järvensivu)

Internet: www.ylojarvi.fi/matkailu

Tiedot:

Matkailu

Tervetuloa hevosten, Eppu Normaalin ja
30 000 tyytyväisen asukkaan kotikaupunkiin!

Näsijärven rannalla, Tampereen naapurissa sijaitseva Ylöjärvi on vireä paikkakunta, jonka monipuoliset kulttuuri- ja urheilutapahtumat tarjoavat toimintaa kaikenikäisille matkailijoille.

Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Ylöjärvi tunnetaan mm. yhtenä maan hevosrikkaimmista paikkakunnista, ja hevospitäjän mainetta ruokkii myös Teivon ravikeskus. Hyvät ostosmahdollisuudet takaa erinomaisten liikenneyhteyksien ääressä sijaitseva Kauppakeskus Elo.

Ylöjärven luonto tarjoaa monia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja virkistymiseen. Seitsemisen kansallispuisto hyvin merkittyine reitteineen on oiva kohde päiväretkeilyyn ja muutaman päivän vaelluksiin.

Ylöjärvi rajoittuu itärajaltaan Näsijärveen, mikä tarjoaa hyvät mahdollisuudet vesillä liikkumiseen. Ylöjärveltä on Näsijärven vesistöreittejä myöten yhteys Tampereelle sekä pohjoiseen Ruovedelle ja Virroille.

Ylöjärven kunta perustettiin vuonna 1869 ja muutettiin kaupungiksi 2004. Viljakkala liittyi Ylöjärveen vuonna 2007 ja Kuru vuonna 2009. Yli 30 000 asukkaan kaupunki sijaitsee yhdellä Suomen voimakkaimmin kasvavista alueista. Ylöjärvi on vahvasti myös kesäasukaspaikkakunta.


Info
Luonto
Toimintaa
Majoitus ja ruokailu
Nähtävyydet
Ostokset
Tapahtumat
Tietojen päivityslomake

Sivun oikeasta laidasta voit klikata haluamasi kalapaikkatiedot.

Design © Hi-Vision Oy