KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Koski-Tuurin Kammarit

Majoitus

Tuurintie 101
63610, Tuuri
etsi kartalta >>

06-512 5107

Matkapuhelin: 040-849 7914

Tiedot:

Koski-Tuurin Kammarit tarjoaa majoitusta maatilalla Tuurissa. Tuuri sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Töysän kunnassa, ja tunnetaan Veljekset Keskisen kauppakeskuksesta. Veljekset Keskinen sekä siellä järjestettävät tapahtumat ovat kävelymatkan päässä Koski-Tuurin Kammareista.

   Edullinen maatilamajoitus päärakennuksen huoneistossa sekä vieraskammareissa palvelevat ympäri vuoden matkailijoita ja  lomailijoita.
Kesäkaudella suviyön tunnelmaan voi virittäytyä pihan kahden hengen luteissa tai Piilokammarissa talonpoikaistyyliin sisustetussa vilja-aitassa.
Puutarhan 2-hengen pikkumökkissä on lämmitys vilpoisempiin kesäöiden varalle.
Huoneistoon, lutteihin sekä piilokammariin voi majoittua myös lemmikin kanssa.

   Maatilaa ympäröi  kaunis luonto ja idyllinen maaseutu vanhanajan ulkorakennuksineen ja kotieläimineen. Marja- ja sienimetsien läheinen sijainti, Kuuden tähden vaellusreitistö laavuineen sekä kalastusmahdollisuus tilan ohi virtaavan Töysänjoen rannalla, tuovat harrastetta ja toimintaa myös Koski-Tuurin Kammareiden asiakkaille.

   Koski-Tuurin Kammarit palvelee joka päivä. Perille on helppo löytää ja majoituksen varaaminen onnistuu lyhyelläkin varoitusajalla.

Olette lämpimästi tervetulleita.

Design © Hi-Vision Oy