KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Park Hotel Härmä ja Hotel San Marino

Majoitus

Puistotie 3
62300, Härmä
etsi kartalta >>

(06) 485 4100

Internet: www.powerpark.fi

Tiedot:

Park Hotel Härmä:
http://www.powerpark.fi/park_hotel_harma
Manner-Euroopan tunnelmia aistiakseen ei enää tarvitse matkustaa kotimaan ulkopuolelle. Kelohonka, italialaiset maisemamaalaukset ja vanhan ajan loistoristeilijän tunnelma tekevät Park Hotel Härmän ilmapiiristä satumaisen.

Osa Park Hotel Härmän huoneista tarjoaa upean näkymän suoraan kartingradalle. Kaikissa huoneissa on erilleen saatava parisänky ja kokolattiamatto. Park Hotel Härmän kaikki huoneet ovat myös savuttomia.
Persoonallisen hotellin kaikki 20 huonetta ovat hyvin varusteltuja. Huoneista löytyy ilmastointi, avattavat ikkunat, tv, minibaari, hiustenkuivaaja, puhelin ja wlan. Kylpyhuoneessa on wc ja suihku.


Hotel San Marino:
http://www.powerpark.fi/hotel_san_marino_ja_monza
Legendaaristen italialaisten Formula 1 -paikkakuntien nimiä kantavat huoneistohotellit San Marino ja Monza sijaitsevat leirintäalueella ja ympäröivät alueen uima-allasta.

Hirsirakenteisissa San Marinossa ja Monzassa on yhteensä 12 kahden hengen ja neljä neljän hengen huonetta. Osassa huoneista on erilleen saatava parisänky ja osassa on kerrosvuode. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Etäisyys Park Hotel Härmään on noin 200 metriä ja huvipuistoon noin 250 metriä.

Hotel San Marinon ja Hotel Monzan varusteluun kuuluvat ilmastointi, televisio, puhelin, wc/suihku ja hiustenkuivaaja.

Sisäänkirjautuminen huoneisiin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotosta. Huoneissa ei ole minibaaria, eikä mahdollisuutta Internet-yhteyteen.

Design © Hi-Vision Oy