KALAAN.FI
- Kalastusharrastajat verkossa

Lempäälä (Lempäälän kunta)

Matkailu

PL 36
37501, Lempäälä
etsi kartalta >>

03-3744111

Internet: www.lempaala.fi/matkailu

Tiedot:

Lempäälässä on Ideaa!

Tunnetuin Lempäälän matkailukohteista on eittämättä liikekaupunki Ideapark, joka on paitsi shoppailijan paratiisi myös koko perheen viihtymiskeskus. Siitä pitävät huolen viihtyisä Vanha Kaupunki, monien tapahtumien Keskuspuisto, muotikatu Catwalk, lasten ja nuorten kulttuurikeskus Pii Poo, lasten liikunta-ja peuhupaikka Hop Lop sekä 30 kahvilaa ja ravintolaa. Yhteensä 200 liikettä!

Nykyaikaisen liikekaupungin vastapainoksi on tarjolla myös historian havinaa. Kiehtovan Kuokkalan Museoraitin varrelta löydät monet viehättävät pikkumuseot, kuten kauppamuseon ja parturimuseon. Museoraitin kyljessä on kartanoravintola Villa Hakkari, arboretum-alue, kesäteatteri ja Kuokkalankoski, jonka kuohujen kanssa pääset tanssimaan poskivalssia ohjatussa koskikellunnassa.

Keskustan upean maamerkin, Pyhän Birgitan kirkon, historia ulottuu aina 1500-luvulle.



Vesistö ja luonto ovat lähellä, oletpa sitten missä päin Lempäälää tahansa. Tänne voit tulla helposti laivalla Hämeenlinnasta ja Tampereelta. Lempäälä tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös melontaan ja kalastukseen.

Birgitan polulla onnistuu niin erähenkinen vaellus kuin koko perheen patikkaretkikin.

Lempäälä on osa Tampereen seutua, jonka tarjonta on monipuolisuudessaan vertaansa vailla. Perhelomaan on helppo yhdistää Särkänniemen kieputtimet ja mukava maatila- tai mökkiloma Lempäälässä. Myös perheiden suosima viihdekylpylä, Rantasipi Eden, on vain puolen tunnin matkan päässä.

Oikealla olevista linkeistä voit valita haluamasi kalapaikan.

Tule ja nauti!

Design © Hi-Vision Oy